Wanneer komt We zijn er bijna?

We zijn er bijna is een populaire televisieserie van Omroep MAX waarin presentator Martine van Os met een groep ouderen door Europa reist. De serie is al jaren een groot succes en trekt wekelijks meer dan een miljoen kijkers. Maar wanneer komt We zijn er bijna eigenlijk op televisie?

Uitzenddatum en tijdstip

We zijn er bijna wordt jaarlijks uitgezonden in de zomermaanden, meestal vanaf eind juli of begin augustus. Het programma wordt uitgezonden op maandagavond om 21:25 uur op NPO 1. De afleveringen duren ongeveer een uur en zijn ook terug te kijken via NPO Start.

Populariteit

We zijn er bijna is een enorm populair programma en trekt al jarenlang veel kijkers. Het programma is vooral geliefd bij ouderen, maar ook jongere kijkers weten het programma te waarderen. De reisavonturen van de groep ouderen zijn vaak ontroerend en inspirerend en laten zien dat het leven ook op latere leeftijd nog vol avontuur kan zitten.

De populariteit van We zijn er bijna blijkt ook uit het feit dat het programma meerdere keren is genomineerd voor de Gouden Televizier-Ring, de prijs voor het beste televisieprogramma van het jaar. In 2019 won het programma zelfs de Zilveren Nipkowschijf, een prestigieuze televisieprijs die wordt uitgereikt door een jury van televisierecensenten.

Locaties

Elk seizoen van We zijn er bijna heeft een andere bestemming. In voorgaande seizoenen zijn de ouderen onder andere naar Frankrijk, Spanje, Italië, Griekenland en Turkije gereisd. In 2021 gaat de reis naar Scandinavië, waar de groep ouderen onder andere Noorwegen, Zweden en Finland zal bezoeken.

Presentator

Martine van Os is al jarenlang de presentator van We zijn er bijna. Van Os is een ervaren televisiepresentatrice die onder andere bekend is van het programma Tijd voor MAX. Ze heeft een warme en betrokken presentatiestijl en weet de ouderen op een natuurlijke manier op hun gemak te stellen.

Conclusie

We zijn er bijna is een populair televisieprogramma dat jaarlijks in de zomermaanden wordt uitgezonden op NPO 1. Het programma trekt veel kijkers en is vooral geliefd bij ouderen. Elk seizoen heeft een andere bestemming en de presentatie is in handen van Martine van Os. Het programma is ontroerend en inspirerend en laat zien dat het leven ook op latere leeftijd nog vol avontuur kan zitten.

Plaats een reactie