Wanneer sluit Deen zijn deuren?

Deen is een supermarktketen die voornamelijk actief is in Noord-Holland, Flevoland en een deel van Friesland. Deen staat bekend om zijn lage prijzen en goede kwaliteit producten. Veel mensen doen dan ook hun dagelijkse boodschappen bij Deen. Maar wanneer sluit Deen zijn deuren?

Openingstijden Deen

Deen heeft verschillende vestigingen en de openingstijden kunnen per vestiging verschillen. Over het algemeen zijn de openingstijden van Deen als volgt:

  • Maandag t/m zaterdag: 8:00 – 21:00 uur
  • Zondag: 10:00 – 18:00 uur

Het kan echter voorkomen dat een vestiging van Deen afwijkt van deze openingstijden. Het is daarom altijd verstandig om de website van Deen te raadplegen voor de actuele openingstijden van een vestiging.

Feestdagen

Tijdens feestdagen kunnen de openingstijden van Deen afwijken van de normale openingstijden. Zo zijn de meeste vestigingen van Deen gesloten op Eerste Kerstdag en Nieuwjaarsdag. Op andere feestdagen, zoals Koningsdag en Hemelvaartsdag, zijn de openingstijden vaak aangepast. Het is daarom verstandig om de website van Deen te raadplegen voor de actuele openingstijden tijdens feestdagen.

Online bestellen bij Deen

Naast het doen van boodschappen in de fysieke winkels van Deen, is het ook mogelijk om online boodschappen te bestellen bij Deen. Deen heeft een eigen webshop waar je gemakkelijk je boodschappen kunt bestellen en laten bezorgen of afhalen bij een pick-up point. De openingstijden van de webshop zijn als volgt:

  • Maandag t/m zaterdag: 8:00 – 22:00 uur
  • Zondag: 10:00 – 22:00 uur

Het is belangrijk om te weten dat de bezorgtijden van Deen kunnen afwijken van de openingstijden van de webshop. Zo kan het zijn dat je alleen op bepaalde dagen of tijdstippen je boodschappen kunt laten bezorgen. Het is daarom verstandig om de website van Deen te raadplegen voor de actuele bezorgtijden.

Conclusie

Deen is een populaire supermarktketen in Noord-Holland, Flevoland en een deel van Friesland. De openingstijden van Deen zijn over het algemeen als volgt: maandag t/m zaterdag van 8:00 – 21:00 uur en op zondag van 10:00 – 18:00 uur. Tijdens feestdagen kunnen de openingstijden afwijken en het is daarom verstandig om de website van Deen te raadplegen voor de actuele openingstijden. Daarnaast is het mogelijk om online boodschappen te bestellen bij Deen via de webshop. De openingstijden van de webshop zijn als volgt: maandag t/m zaterdag van 8:00 – 22:00 uur en op zondag van 10:00 – 22:00 uur. Het is belangrijk om te weten dat de bezorgtijden van Deen kunnen afwijken van de openingstijden van de webshop en het is daarom verstandig om de website van Deen te raadplegen voor de actuele bezorgtijden.

Plaats een reactie