Wanneer zijn de Etos Extra Weken 2021?

De Etos Extra Weken zijn een jaarlijks terugkerend evenement waarbij Etos klanten kunnen profiteren van hoge kortingen op verschillende producten. Tijdens deze weken zijn er veel aanbiedingen op het gebied van verzorgingsproducten, make-up, gezondheidsproducten en nog veel meer. Maar wanneer zijn de Etos Extra Weken in 2021?

Etos Extra Weken 2021

De Etos Extra Weken vinden elk jaar plaats in de maanden mei en november. In 2021 vinden de Etos Extra Weken plaats van maandag 10 mei tot en met zondag 23 mei en van maandag 1 november tot en met zondag 14 november. Tijdens deze weken zijn er veel aanbiedingen en kortingen te vinden in de Etos winkels en online.

De Etos Extra Weken zijn een uitgelezen kans om voordelig producten te kopen die je normaal gesproken niet zo snel zou kopen. Zo kun je bijvoorbeeld profiteren van kortingen op luxe verzorgingsproducten, zoals gezichtscrèmes en serums. Maar ook voor dagelijkse producten, zoals shampoo en tandpasta, zijn er tijdens de Etos Extra Weken vaak mooie aanbiedingen te vinden.

Etos Extra Kaart

Om optimaal te profiteren van de Etos Extra Weken kun je een Etos Extra Kaart aanvragen. Met deze kaart spaar je bij elke aankoop punten, die je vervolgens kunt inwisselen voor korting op producten. Tijdens de Etos Extra Weken kun je extra punten sparen, waardoor je nog meer korting kunt krijgen op je aankopen.

Naast het sparen van punten kun je met de Etos Extra Kaart ook profiteren van andere voordelen, zoals persoonlijke aanbiedingen en gratis producten. Het aanvragen van een Etos Extra Kaart is gratis en kan zowel online als in de winkel.

Online shoppen tijdens de Etos Extra Weken

Tijdens de Etos Extra Weken kun je niet alleen in de winkel profiteren van kortingen, maar ook online. Op de website van Etos kun je alle aanbiedingen bekijken en direct bestellen. Bestellingen worden gratis verzonden bij een besteding vanaf €20,- en kunnen worden opgehaald in de winkel of thuis worden bezorgd.

Online shoppen tijdens de Etos Extra Weken heeft als voordeel dat je rustig alle aanbiedingen kunt bekijken en vergelijken. Daarnaast hoef je niet in de rij te staan bij de kassa en kun je je bestelling op elk gewenst moment plaatsen.

Conclusie

De Etos Extra Weken zijn een uitgelezen kans om voordelig producten te kopen bij Etos. Tijdens deze weken zijn er veel aanbiedingen en kortingen te vinden op het gebied van verzorgingsproducten, make-up, gezondheidsproducten en nog veel meer. De Etos Extra Kaart biedt extra voordelen, zoals het sparen van punten en persoonlijke aanbiedingen. Online shoppen tijdens de Etos Extra Weken is ook mogelijk en heeft als voordeel dat je rustig alle aanbiedingen kunt bekijken en vergelijken.

Zet de data van de Etos Extra Weken 2021 dus alvast in je agenda en profiteer van de vele kortingen en aanbiedingen!

Plaats een reactie