Wanneer zijn de KLM Werelddeal Weken 2012?

De KLM Werelddeal Weken zijn een jaarlijks terugkerend evenement waarbij de luchtvaartmaatschappij KLM flinke kortingen geeft op vliegtickets naar verschillende bestemmingen over de hele wereld. Veel mensen kijken dan ook elk jaar uit naar deze periode om hun volgende vakantie te boeken. Maar wanneer zijn de KLM Werelddeal Weken in 2012?

De data van de KLM Werelddeal Weken 2012

De KLM Werelddeal Weken in 2012 vonden plaats van 4 tot en met 24 september. Dit betekende dat je gedurende deze periode flinke kortingen kon krijgen op vliegtickets naar verschillende bestemmingen over de hele wereld. Het was dus een uitgelezen kans om voordelig je volgende vakantie te boeken.

Wat zijn de KLM Werelddeal Weken?

De KLM Werelddeal Weken zijn een jaarlijks terugkerend evenement waarbij KLM flinke kortingen geeft op vliegtickets naar verschillende bestemmingen over de hele wereld. Het is een uitgelezen kans om voordelig je volgende vakantie te boeken. Tijdens deze periode kun je flink besparen op je vliegtickets, waardoor je meer geld overhoudt om ter plaatse leuke dingen te doen.

De KLM Werelddeal Weken zijn ontstaan in 2010 en zijn sindsdien uitgegroeid tot een begrip onder reizigers. Elk jaar kijken veel mensen uit naar deze periode om hun volgende vakantie te boeken. De kortingen die je tijdens de Werelddeal Weken kunt krijgen, kunnen oplopen tot wel 50% ten opzichte van de normale ticketprijzen.

Hoe werken de KLM Werelddeal Weken?

Tijdens de KLM Werelddeal Weken kun je flinke kortingen krijgen op vliegtickets naar verschillende bestemmingen over de hele wereld. De kortingen zijn geldig op vluchten in Economy Class, Premium Economy Class en Business Class. Het is dus een uitgelezen kans om voordelig je volgende vakantie te boeken.

De kortingen die je tijdens de Werelddeal Weken kunt krijgen, zijn afhankelijk van de bestemming en de periode waarin je wilt reizen. Zo zijn sommige bestemmingen goedkoper in het laagseizoen en andere bestemmingen juist in het hoogseizoen. Het is dus belangrijk om goed te kijken naar de verschillende opties en te bepalen welke bestemming het beste bij jouw wensen en budget past.

Daarnaast gelden er tijdens de Werelddeal Weken ook speciale voorwaarden voor het boeken van vliegtickets. Zo moet je bijvoorbeeld rekening houden met de reisperiode, de boekingsperiode en de beschikbaarheid van tickets. Het is dus belangrijk om goed te kijken naar de voorwaarden voordat je een ticket boekt.

Waar kun je de KLM Werelddeal Weken vinden?

De KLM Werelddeal Weken worden elk jaar aangekondigd op de website van KLM. Daarnaast kun je ook via de nieuwsbrief van KLM op de hoogte worden gehouden van de Werelddeal Weken. Het is dus belangrijk om je hiervoor aan te melden als je op de hoogte wilt blijven van de laatste aanbiedingen.

Daarnaast kun je ook via verschillende reiswebsites op de hoogte blijven van de Werelddeal Weken. Zo kun je bijvoorbeeld op de website van Skyscanner kijken welke bestemmingen er in de aanbieding zijn tijdens de Werelddeal Weken.

Conclusie

De KLM Werelddeal Weken zijn een jaarlijks terugkerend evenement waarbij KLM flinke kortingen geeft op vliegtickets naar verschillende bestemmingen over de hele wereld. In 2012 vonden de Werelddeal Weken plaats van 4 tot en met 24 september. Tijdens deze periode kon je flinke kortingen krijgen op vliegtickets naar verschillende bestemmingen over de hele wereld.

Als je op de hoogte wilt blijven van de KLM Werelddeal Weken, kun je je aanmelden voor de nieuwsbrief van KLM of kijken op de website van KLM of andere reiswebsites. Het is belangrijk om goed te kijken naar de voorwaarden voordat je een ticket boekt, zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

Plaats een reactie