Wanneer zijn de KLM Werelddeal Weken 2014?

De KLM Werelddeal Weken zijn een jaarlijks terugkerend evenement waarbij de luchtvaartmaatschappij KLM haar klanten de kans geeft om voordelig te vliegen naar bestemmingen over de hele wereld. Tijdens deze weken worden er kortingen gegeven op vluchten naar verschillende bestemmingen. Maar wanneer zijn de KLM Werelddeal Weken in 2014?

De data van de KLM Werelddeal Weken 2014

De KLM Werelddeal Weken in 2014 vonden plaats van 4 september tot en met 22 september. Tijdens deze periode konden klanten van KLM profiteren van kortingen op vluchten naar meer dan 100 bestemmingen wereldwijd. De kortingen varieerden van enkele tientallen tot honderden euro’s per ticket.

De KLM Werelddeal Weken zijn altijd een populaire periode onder reizigers. Veel mensen wachten speciaal op deze weken om hun volgende vakantie te boeken. Het is dan ook belangrijk om er snel bij te zijn, want de beste deals zijn vaak snel uitverkocht.

Wat zijn de KLM Werelddeal Weken?

De KLM Werelddeal Weken zijn een jaarlijks terugkerend evenement waarbij KLM haar klanten kortingen geeft op vluchten naar verschillende bestemmingen wereldwijd. Tijdens deze weken kunnen klanten profiteren van kortingen tot wel honderden euro’s per ticket.

De KLM Werelddeal Weken zijn ontstaan in 2010 en zijn sindsdien uitgegroeid tot een van de populairste kortingsacties van KLM. Tijdens deze weken worden er kortingen gegeven op vluchten naar bestemmingen in Europa, Aziƫ, Afrika, Noord- en Zuid-Amerika en het Midden-Oosten.

De kortingen tijdens de KLM Werelddeal Weken zijn vaak hoger dan de kortingen die normaal gesproken worden gegeven. Dit maakt het een ideale periode om een vakantie te boeken naar een verre bestemming. Bovendien zijn de kortingen niet alleen van toepassing op economy class tickets, maar ook op business class tickets.

Hoe kun je profiteren van de KLM Werelddeal Weken?

Om te profiteren van de KLM Werelddeal Weken moet je allereerst op de hoogte zijn van de data waarop deze plaatsvinden. Zodra de data bekend zijn, kun je beginnen met het zoeken naar vluchten naar jouw favoriete bestemmingen.

Je kunt de vluchten boeken via de website van KLM of via een reisbureau. Het is belangrijk om er snel bij te zijn, want de beste deals zijn vaak snel uitverkocht. Bovendien geldt: hoe eerder je boekt, hoe groter de kans op een voordelige vlucht.

Als je flexibel bent in je reisdata en bestemmingen, kun je vaak nog meer besparen. KLM biedt namelijk ook kortingen aan op vluchten buiten de populaire reisperiodes en naar minder bekende bestemmingen.

Conclusie

De KLM Werelddeal Weken zijn een jaarlijks terugkerend evenement waarbij KLM haar klanten kortingen geeft op vluchten naar bestemmingen over de hele wereld. In 2014 vonden de KLM Werelddeal Weken plaats van 4 september tot en met 22 september. Tijdens deze periode konden klanten profiteren van kortingen tot wel honderden euro’s per ticket.

Om te profiteren van de KLM Werelddeal Weken is het belangrijk om op de hoogte te zijn van de data waarop deze plaatsvinden en er snel bij te zijn. Bovendien kun je nog meer besparen als je flexibel bent in je reisdata en bestemmingen.

De KLM Werelddeal Weken zijn een ideale periode om voordelig te vliegen naar jouw favoriete bestemmingen. Dus houd de data van de KLM Werelddeal Weken goed in de gaten en boek snel jouw volgende vakantie!

Plaats een reactie