Wanneer zijn de KLM Werelddeal Weken 2020?

De KLM Werelddeal Weken zijn een jaarlijks terugkerend evenement waarbij de luchtvaartmaatschappij KLM haar klanten flinke kortingen biedt op vluchten naar verschillende bestemmingen over de hele wereld. Veel mensen kijken dan ook elk jaar weer uit naar deze periode om hun volgende vakantie te boeken. Maar wanneer zijn de KLM Werelddeal Weken in 2020?

De data van de KLM Werelddeal Weken 2020

De KLM Werelddeal Weken vinden elk jaar plaats in de maanden januari en september. In 2020 vinden de Werelddeal Weken plaats van 30 januari tot en met 17 februari en van 3 september tot en met 24 september. Tijdens deze periode kun je profiteren van kortingen op vluchten naar meer dan 100 bestemmingen over de hele wereld.

De kortingen kunnen oplopen tot wel 50% en zijn van toepassing op verschillende klassen, waaronder Economy Class, Business Class en zelfs First Class. Dit maakt de KLM Werelddeal Weken een uitstekende gelegenheid om een luxe vakantie te boeken voor een betaalbare prijs.

Hoe kun je profiteren van de KLM Werelddeal Weken?

Om te profiteren van de kortingen tijdens de KLM Werelddeal Weken, kun je het beste de website van KLM in de gaten houden. Hier kun je de aanbiedingen bekijken en direct je vlucht boeken. Het is ook mogelijk om je in te schrijven voor de nieuwsbrief van KLM, zodat je als eerste op de hoogte bent van de aanbiedingen.

Daarnaast kun je ook gebruik maken van verschillende reiswebsites en -bureaus die samenwerken met KLM. Zij bieden vaak extra kortingen en pakketreizen aan tijdens de Werelddeal Weken. Het is wel belangrijk om goed te vergelijken en te kijken naar de voorwaarden, zodat je zeker weet dat je de beste deal krijgt.

Waar kun je naartoe tijdens de KLM Werelddeal Weken?

Tijdens de KLM Werelddeal Weken kun je naar meer dan 100 bestemmingen over de hele wereld vliegen. Dit zijn onder andere populaire vakantiebestemmingen zoals New York, Bangkok, Bali en CuraƧao. Maar ook minder bekende bestemmingen zoals Edmonton, Chengdu en Kilimanjaro zijn mogelijk.

Daarnaast kun je ook kiezen uit verschillende reistypes, zoals stedentrips, strandvakanties, rondreizen en wintersportvakanties. Hierdoor is er voor iedereen wel een geschikte bestemming te vinden tijdens de KLM Werelddeal Weken.

Conclusie

De KLM Werelddeal Weken zijn een uitstekende gelegenheid om voordelig een vakantie te boeken naar een bestemming over de hele wereld. In 2020 vinden de Werelddeal Weken plaats van 30 januari tot en met 17 februari en van 3 september tot en met 24 september. Tijdens deze periode kun je profiteren van kortingen tot wel 50% op vluchten naar meer dan 100 bestemmingen. Door goed te vergelijken en te kijken naar de voorwaarden, kun je de beste deal vinden en genieten van een welverdiende vakantie.

Plaats een reactie