Wanneer zijn de KLM Werelddeal Weken?

De KLM Werelddeal Weken zijn een jaarlijks terugkerend evenement waarbij KLM vliegtickets aanbiedt tegen scherpe prijzen. Tijdens deze weken kun je profiteren van kortingen op vluchten naar bestemmingen over de hele wereld. Maar wanneer zijn de KLM Werelddeal Weken precies?

Wanneer vinden de KLM Werelddeal Weken plaats?

De KLM Werelddeal Weken vinden meestal twee keer per jaar plaats, in het voorjaar en in het najaar. De exacte data verschillen per jaar, maar over het algemeen vinden de Werelddeal Weken plaats in januari/februari en in augustus/september.

De exacte data worden meestal enkele weken van tevoren bekendgemaakt. Houd de website van KLM dus goed in de gaten als je op de hoogte wilt blijven van de data van de Werelddeal Weken.

Hoe werken de KLM Werelddeal Weken?

Tijdens de KLM Werelddeal Weken kun je profiteren van kortingen op vluchten naar bestemmingen over de hele wereld. De kortingen kunnen oplopen tot wel 50% ten opzichte van de normale ticketprijzen.

De Werelddeal Weken zijn een uitgelezen kans om voordelig te reizen naar bestemmingen waar je normaal gesproken niet zo snel naartoe zou gaan. Zo kun je bijvoorbeeld een stedentrip maken naar New York, een rondreis maken door Thailand of een zonvakantie boeken naar Bali.

De kortingen gelden voor vluchten in Economy Class, Premium Economy Class en Business Class. Ook kun je tijdens de Werelddeal Weken profiteren van kortingen op KLM Package Deals, waarbij je vlucht en hotel in één keer boekt.

Hoe kun je profiteren van de KLM Werelddeal Weken?

Als je wilt profiteren van de KLM Werelddeal Weken, is het belangrijk om op tijd te boeken. De kortingen zijn namelijk alleen geldig tijdens de Werelddeal Weken en niet daarbuiten.

Je kunt de Werelddeal Weken boeken via de website van KLM of via een reisbureau. Houd er wel rekening mee dat de kortingen alleen gelden voor vluchten die worden geboekt tijdens de Werelddeal Weken. Als je een vlucht boekt buiten deze periode, betaal je de normale ticketprijs.

Conclusie

De KLM Werelddeal Weken zijn een uitgelezen kans om voordelig te reizen naar bestemmingen over de hele wereld. De kortingen kunnen oplopen tot wel 50% ten opzichte van de normale ticketprijzen. De Werelddeal Weken vinden meestal twee keer per jaar plaats, in het voorjaar en in het najaar. Houd de website van KLM goed in de gaten als je op de hoogte wilt blijven van de data van de Werelddeal Weken.

Als je wilt profiteren van de KLM Werelddeal Weken, is het belangrijk om op tijd te boeken. De kortingen zijn namelijk alleen geldig tijdens de Werelddeal Weken en niet daarbuiten. Je kunt de Werelddeal Weken boeken via de website van KLM of via een reisbureau.

Plaats een reactie