Wanneer zijn de kwartfinales van het EK?

Het Europees Kampioenschap voetbal is in volle gang en de spanning stijgt met de dag. De groepsfase is achter de rug en de knock-outfase is begonnen. Maar wanneer zijn de kwartfinales van het EK?

Wanneer zijn de kwartfinales?

De kwartfinales van het EK worden gespeeld op vrijdag 2 juli en zaterdag 3 juli 2021. Er worden in totaal vier wedstrijden gespeeld, twee op vrijdag en twee op zaterdag.

De wedstrijden worden gespeeld op verschillende locaties in Europa. De eerste wedstrijd wordt gespeeld in Sint-Petersburg, Rusland, om 18:00 uur Nederlandse tijd. De tweede wedstrijd wordt gespeeld in München, Duitsland, om 21:00 uur Nederlandse tijd.

Op zaterdag 3 juli worden de andere twee kwartfinales gespeeld. De eerste wedstrijd wordt gespeeld in Bakoe, Azerbeidzjan, om 18:00 uur Nederlandse tijd. De laatste wedstrijd van de kwartfinales wordt gespeeld in Rome, Italië, om 21:00 uur Nederlandse tijd.

Wie spelen er in de kwartfinales?

De acht teams die de kwartfinales hebben bereikt zijn:

  • België
  • Italië
  • Spanje
  • Zwitserland
  • Tsjechië
  • Oekraïne
  • Denemarken
  • Engeland

Deze teams hebben allemaal hard gestreden om de groepsfase te overleven en zich te kwalificeren voor de knock-outfase. Nu moeten ze nog harder werken om de halve finales te bereiken.

Wat kunnen we verwachten van de kwartfinales?

De kwartfinales van het EK zijn altijd spannend en onvoorspelbaar. Elk team heeft zijn eigen sterke punten en tactieken, en het is moeilijk te voorspellen wie er zal winnen.

België en Italië zijn twee van de favorieten om de kwartfinales te winnen. België heeft een sterk team met veel ervaring en talent, terwijl Italië bekend staat om zijn solide verdediging en snelle aanval.

Spanje en Engeland zijn ook sterke teams die in staat zijn om de kwartfinales te winnen. Spanje heeft een indrukwekkend balbezit en een creatieve aanval, terwijl Engeland een solide verdediging heeft en gevaarlijk kan zijn op de counter.

Zwitserland, Tsjechië, Oekraïne en Denemarken zijn de underdogs van de kwartfinales, maar ze hebben allemaal laten zien dat ze in staat zijn om te verrassen. Het belooft dus een spannend weekend te worden voor voetbalfans over de hele wereld.

Conclusie

De kwartfinales van het EK worden gespeeld op vrijdag 2 juli en zaterdag 3 juli 2021. Er worden in totaal vier wedstrijden gespeeld, twee op vrijdag en twee op zaterdag. De acht teams die de kwartfinales hebben bereikt zijn België, Italië, Spanje, Zwitserland, Tsjechië, Oekraïne, Denemarken en Engeland. Het belooft een spannend weekend te worden voor voetbalfans over de hele wereld.

Plaats een reactie