Wanneer zijn de trekkingen van de BankGiro Loterij?

De BankGiro Loterij is een Nederlandse loterij die in 1961 werd opgericht. De loterij heeft als doel om cultureel erfgoed te behouden en te beschermen. Een deel van de opbrengst van de loterij gaat dan ook naar verschillende culturele instellingen in Nederland, zoals musea, monumenten en theaters. Naast het steunen van cultureel erfgoed, kunnen deelnemers van de BankGiro Loterij ook mooie prijzen winnen. Maar wanneer zijn de trekkingen van de BankGiro Loterij?

Maandelijkse trekkingen

De BankGiro Loterij heeft maandelijks trekkingen. Deze vinden plaats op de laatste doordeweekse dag van de maand, meestal op de laatste donderdag of vrijdag. De trekkingen worden uitgevoerd door de notaris en zijn openbaar. De uitslagen van de trekkingen worden gepubliceerd op de website van de BankGiro Loterij en in verschillende kranten en tijdschriften.

Extra trekkingen

Naast de maandelijkse trekkingen organiseert de BankGiro Loterij ook extra trekkingen. Deze trekkingen vinden plaats op speciale momenten, zoals tijdens de feestdagen of bijzondere gelegenheden. Zo is er bijvoorbeeld de Eindejaarstrekking, waarbij deelnemers kans maken op extra grote prijzen. Ook zijn er regelmatig speciale acties waarbij deelnemers extra prijzen kunnen winnen.

Deelnemen aan de BankGiro Loterij

Wil je graag deelnemen aan de BankGiro Loterij en kans maken op mooie prijzen? Dan kun je een lot kopen via de website van de loterij of bij een verkooppunt bij jou in de buurt. Een lot kost € 14 per trekking. Je kunt zelf bepalen hoeveel loten je wilt kopen en hoe vaak je wilt meespelen. Als deelnemer maak je niet alleen kans op mooie prijzen, maar steun je ook het behoud van cultureel erfgoed in Nederland.

Prijzen bij de BankGiro Loterij

Bij de BankGiro Loterij zijn er verschillende prijzen te winnen. Zo maak je als deelnemer kans op geldprijzen, maar ook op bijvoorbeeld reizen, auto’s en andere mooie prijzen. Daarnaast steun je als deelnemer ook verschillende culturele instellingen in Nederland. Een deel van de opbrengst van de loterij gaat namelijk naar deze instellingen, zodat zij hun werk kunnen blijven doen en cultureel erfgoed kunnen behouden en beschermen.

Conclusie

De BankGiro Loterij is een Nederlandse loterij die maandelijks trekkingen organiseert. Deze vinden plaats op de laatste doordeweekse dag van de maand. Naast de maandelijkse trekkingen zijn er ook extra trekkingen, zoals de Eindejaarstrekking. Als deelnemer maak je kans op mooie prijzen en steun je tegelijkertijd verschillende culturele instellingen in Nederland. Wil je graag meespelen met de BankGiro Loterij? Dan kun je een lot kopen via de website of bij een verkooppunt bij jou in de buurt.

Plaats een reactie