Wanneer zijn de trekkingen van de vriendenloterij?

De vriendenloterij is een Nederlandse loterij die in 1989 is opgericht. De loterij heeft als doel om goede doelen te steunen en tegelijkertijd prijzen uit te delen aan de deelnemers. De vriendenloterij heeft verschillende trekkingen per jaar, maar wanneer zijn deze trekkingen precies?

Trekkingen van de vriendenloterij

De vriendenloterij heeft elke maand een trekking. Deze trekking vindt plaats op de laatste donderdag van de maand. De trekking begint om 19:30 uur en wordt live uitgezonden op SBS6. Tijdens de trekking worden er verschillende prijzen uitgedeeld, waaronder geldprijzen, auto’s en reizen.

Naast de maandelijkse trekking heeft de vriendenloterij ook nog een aantal extra trekkingen per jaar. Zo is er de zomer- en winterverloting, waarbij er extra grote prijzen worden uitgedeeld. Ook is er de Oranje trekking, die plaatsvindt rond Koningsdag. Tijdens deze trekking worden er extra veel prijzen uitgedeeld en is er een speciale hoofdprijs van €1 miljoen.

Hoe werkt de vriendenloterij?

De vriendenloterij werkt op een bijzondere manier. Als deelnemer speel je niet alleen mee voor jezelf, maar ook voor een goed doel naar keuze. Bij het kopen van een lot kun je aangeven welk goed doel je wilt steunen. Van elk verkocht lot gaat er 50% naar het goede doel en 50% naar de prijzenpot.

Naast het steunen van goede doelen maak je als deelnemer ook kans op mooie prijzen. De prijzen worden verdeeld onder de deelnemers die meespelen voor hetzelfde goede doel. Hoe meer loten er verkocht zijn voor een goed doel, hoe groter de kans dat er prijzen vallen op dat goede doel.

Hoe kun je meespelen met de vriendenloterij?

Je kunt op verschillende manieren meespelen met de vriendenloterij. Zo kun je online een lot kopen via de website van de vriendenloterij. Ook kun je een lot kopen bij een verkooppunt bij jou in de buurt, zoals de supermarkt of de sigarenboer. Daarnaast kun je ook meespelen door mee te doen aan een actie van de vriendenloterij, bijvoorbeeld door een enquête in te vullen of een prijsvraag te beantwoorden.

Als je meespeelt met de vriendenloterij, kun je zelf bepalen hoeveel loten je wilt kopen en voor welk goed doel je wilt spelen. Je kunt op elk moment stoppen met meespelen of je loten aanpassen.

Conclusie

De vriendenloterij heeft elke maand een trekking op de laatste donderdag van de maand. Tijdens deze trekking worden er verschillende prijzen uitgedeeld, waaronder geldprijzen, auto’s en reizen. Naast de maandelijkse trekking heeft de vriendenloterij ook nog een aantal extra trekkingen per jaar, zoals de zomer- en winterverloting en de Oranje trekking. Als deelnemer speel je niet alleen mee voor jezelf, maar ook voor een goed doel naar keuze. Van elk verkocht lot gaat er 50% naar het goede doel en 50% naar de prijzenpot. Je kunt op verschillende manieren meespelen met de vriendenloterij, bijvoorbeeld online of bij een verkooppunt bij jou in de buurt. Als je meespeelt met de vriendenloterij, kun je zelf bepalen hoeveel loten je wilt kopen en voor welk goed doel je wilt spelen.

Plaats een reactie