Wanneer zijn de uitslagen BankGiro Loterij?

De BankGiro Loterij is een Nederlandse loterij die in 1961 werd opgericht. De loterij heeft als doel om cultureel erfgoed te behouden en te beschermen. Een deel van de opbrengst van de loterij gaat dan ook naar verschillende culturele instellingen in Nederland, zoals musea, theaters en monumenten. Naast het steunen van cultureel erfgoed, kunnen deelnemers van de BankGiro Loterij ook mooie prijzen winnen. Maar wanneer zijn de uitslagen van de BankGiro Loterij bekend?

Maandelijkse trekking

De BankGiro Loterij heeft een maandelijkse trekking. Deze trekking vindt altijd plaats op de laatste doordeweekse dag van de maand, rond de klok van 22:00 uur. De uitslagen van de trekking worden dezelfde avond nog bekendgemaakt op de website van de BankGiro Loterij. Ook worden de winnaars persoonlijk op de hoogte gesteld van hun prijs.

Extra trekkingen

Naast de maandelijkse trekkingen organiseert de BankGiro Loterij ook regelmatig extra trekkingen. Dit zijn bijvoorbeeld speciale trekkingen rondom feestdagen, zoals Kerst en Oud en Nieuw. Ook zijn er extra trekkingen voor deelnemers die al langere tijd meespelen met de loterij. De uitslagen van deze extra trekkingen worden altijd bekendgemaakt op de website van de BankGiro Loterij en de winnaars worden persoonlijk op de hoogte gesteld.

Deelnemen aan de BankGiro Loterij

Wil je graag meespelen met de BankGiro Loterij en kans maken op mooie prijzen? Dan kun je een lot kopen via de website van de loterij. Een lot kost € 14 per trekking. Je kunt zelf bepalen hoeveel loten je wilt kopen en hoe vaak je wilt meespelen. Als deelnemer van de BankGiro Loterij maak je niet alleen kans op mooie prijzen, maar steun je ook direct verschillende culturele instellingen in Nederland.

Prijzen bij de BankGiro Loterij

Bij de BankGiro Loterij zijn er verschillende prijzen te winnen. Zo maak je kans op geldprijzen, maar ook op bijvoorbeeld een auto of een vakantie. Daarnaast zijn er ook regelmatig speciale prijzen te winnen, zoals een VIP-arrangement bij een concert of een meet & greet met een bekende artiest. De prijzen van de BankGiro Loterij variëren van enkele tientjes tot wel miljoenen euro’s.

Conclusie

De uitslagen van de BankGiro Loterij zijn altijd bekend op de laatste doordeweekse dag van de maand, rond de klok van 22:00 uur. Naast de maandelijkse trekkingen organiseert de loterij ook regelmatig extra trekkingen. Als deelnemer van de BankGiro Loterij maak je niet alleen kans op mooie prijzen, maar steun je ook direct verschillende culturele instellingen in Nederland. Wil je graag meespelen met de BankGiro Loterij? Dan kun je een lot kopen via de website van de loterij.

Plaats een reactie