Wanneer zijn de Werelddeal Weken bij KLM?

De Werelddeal Weken zijn een jaarlijks terugkerend evenement bij KLM waarbij er flinke kortingen worden gegeven op vliegtickets naar verschillende bestemmingen over de hele wereld. Maar wanneer zijn deze Werelddeal Weken precies?

Wanneer zijn de Werelddeal Weken?

De Werelddeal Weken vinden twee keer per jaar plaats, in het voorjaar en in het najaar. De exacte data verschillen per jaar, maar over het algemeen vinden de Werelddeal Weken plaats in januari/februari en in augustus/september.

De Werelddeal Weken duren meestal zo’n drie weken en tijdens deze periode kun je profiteren van flinke kortingen op vliegtickets naar verschillende bestemmingen over de hele wereld. De kortingen kunnen oplopen tot wel 50% en zijn geldig voor vluchten in verschillende klassen, waaronder Economy, Business en First Class.

Hoe kun je profiteren van de Werelddeal Weken?

Om te profiteren van de Werelddeal Weken kun je het beste regelmatig de website van KLM in de gaten houden. Hier worden de exacte data van de Werelddeal Weken aangekondigd en kun je ook direct de beschikbare aanbiedingen bekijken.

Daarnaast kun je je ook aanmelden voor de nieuwsbrief van KLM. Hierin worden de Werelddeal Weken vaak als eerste aangekondigd en kun je ook direct de beschikbare aanbiedingen bekijken. Ook kun je via de nieuwsbrief op de hoogte worden gehouden van andere aanbiedingen en kortingen van KLM.

Tot slot kun je ook gebruik maken van verschillende reiswebsites en -blogs die de Werelddeal Weken in de gaten houden en de beste aanbiedingen voor je op een rijtje zetten. Zo hoef je zelf niet constant de website van KLM in de gaten te houden en kun je toch profiteren van de beste deals.

Waar kun je naartoe tijdens de Werelddeal Weken?

Tijdens de Werelddeal Weken kun je naar verschillende bestemmingen over de hele wereld vliegen. Dit kunnen zowel Europese bestemmingen zijn als bestemmingen buiten Europa, zoals New York, Bangkok, Sydney en Rio de Janeiro.

Welke bestemmingen er precies beschikbaar zijn tijdens de Werelddeal Weken verschilt per jaar en per periode. Het is daarom aan te raden om regelmatig de website van KLM in de gaten te houden of je aan te melden voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de beschikbare aanbiedingen.

Conclusie

De Werelddeal Weken zijn een jaarlijks terugkerend evenement bij KLM waarbij je flinke kortingen kunt krijgen op vliegtickets naar verschillende bestemmingen over de hele wereld. De Werelddeal Weken vinden twee keer per jaar plaats, in het voorjaar en in het najaar, en duren meestal zo’n drie weken. Om te profiteren van de Werelddeal Weken kun je het beste regelmatig de website van KLM in de gaten houden, je aanmelden voor de nieuwsbrief of gebruik maken van verschillende reiswebsites en -blogs. Welke bestemmingen er precies beschikbaar zijn tijdens de Werelddeal Weken verschilt per jaar en per periode, dus het is aan te raden om regelmatig de beschikbare aanbiedingen te bekijken.

Plaats een reactie