Wanneer zijn de Werelddeal Weken KLM 2013?

De Werelddeal Weken van KLM zijn een jaarlijks terugkerend evenement waarbij reizigers kunnen profiteren van scherpe aanbiedingen op vluchten naar diverse bestemmingen over de hele wereld. Maar wanneer zijn de Werelddeal Weken KLM 2013?

De data van de Werelddeal Weken KLM 2013

De Werelddeal Weken KLM 2013 vonden plaats van 4 tot en met 24 september. Tijdens deze periode konden reizigers profiteren van kortingen op vluchten naar meer dan 100 bestemmingen wereldwijd. De kortingen varieerden van enkele tientallen tot honderden euro’s per ticket.

De Werelddeal Weken zijn altijd een populaire periode onder reizigers die op zoek zijn naar goedkope vliegtickets. Het is dan ook aan te raden om er snel bij te zijn en je vlucht te boeken zodra de aanbiedingen bekend zijn gemaakt.

Wat zijn de Werelddeal Weken?

De Werelddeal Weken zijn een initiatief van KLM om reizigers te stimuleren om te reizen naar bestemmingen over de hele wereld. Tijdens deze periode biedt KLM scherpe kortingen aan op vluchten naar diverse bestemmingen. De kortingen gelden voor zowel economy als business class tickets.

De Werelddeal Weken vinden elk jaar plaats in september en januari. Tijdens deze periode kunnen reizigers profiteren van kortingen op vluchten naar meer dan 100 bestemmingen wereldwijd. De kortingen variĆ«ren van enkele tientallen tot honderden euro’s per ticket.

Hoe profiteer je van de Werelddeal Weken?

Om te profiteren van de Werelddeal Weken moet je allereerst op de hoogte zijn van de data waarop de aanbiedingen gelden. Deze data worden ruim van tevoren bekendgemaakt via de website van KLM en diverse andere kanalen.

Zodra de aanbiedingen bekend zijn gemaakt, is het zaak om snel te handelen. De kortingen zijn namelijk populair en de beschikbaarheid van tickets is beperkt. Het is daarom aan te raden om direct je vlucht te boeken zodra je een interessante aanbieding hebt gevonden.

Daarnaast is het belangrijk om flexibel te zijn in je reisdata en bestemming. De kortingen gelden namelijk niet voor alle vluchten en bestemmingen. Door flexibel te zijn in je reisdata en bestemming vergroot je de kans op het vinden van een interessante aanbieding.

Conclusie

De Werelddeal Weken KLM 2013 vonden plaats van 4 tot en met 24 september. Tijdens deze periode konden reizigers profiteren van scherpe kortingen op vluchten naar meer dan 100 bestemmingen wereldwijd. De Werelddeal Weken zijn een jaarlijks terugkerend evenement van KLM om reizigers te stimuleren om te reizen naar bestemmingen over de hele wereld. Om te profiteren van de Werelddeal Weken is het belangrijk om op de hoogte te zijn van de data waarop de aanbiedingen gelden en snel te handelen zodra je een interessante aanbieding hebt gevonden.

Plaats een reactie