Wanneer zijn er kortingen bij Mediamarkt?

Mediamarkt is een van de grootste elektronicawinkels in Nederland en biedt een breed scala aan producten, van televisies tot laptops en van smartphones tot huishoudelijke apparaten. Het is dan ook geen verrassing dat veel mensen op zoek zijn naar kortingen bij Mediamarkt. Maar wanneer zijn er kortingen bij Mediamarkt?

Black Friday

Een van de bekendste momenten waarop Mediamarkt kortingen biedt, is tijdens Black Friday. Dit is een jaarlijks terugkerend evenement dat plaatsvindt op de laatste vrijdag van november. Tijdens Black Friday biedt Mediamarkt vaak hoge kortingen op een groot aantal producten. Het is dan ook een goed moment om te profiteren van kortingen op bijvoorbeeld televisies, laptops en smartphones.

Cyber Monday

Een ander moment waarop Mediamarkt kortingen biedt, is tijdens Cyber Monday. Dit is een evenement dat plaatsvindt op de maandag na Black Friday. Tijdens Cyber Monday biedt Mediamarkt vaak kortingen op producten die niet zijn verkocht tijdens Black Friday. Dit is dan ook een goed moment om te profiteren van kortingen op producten die je tijdens Black Friday hebt gemist.

BTW-vrije dagen

Een ander moment waarop Mediamarkt kortingen biedt, zijn de BTW-vrije dagen. Tijdens deze dagen betaal je geen BTW over je aankopen. Dit kan een aanzienlijke besparing opleveren, vooral als je van plan bent om een duur product te kopen. De BTW-vrije dagen vinden meestal twee keer per jaar plaats, in het voorjaar en in het najaar.

Folderaanbiedingen

Mediamarkt biedt ook regelmatig kortingen aan in haar folders. Deze kortingen zijn vaak geldig voor een beperkte periode en zijn alleen geldig in de winkels van Mediamarkt. Het is dan ook een goed idee om de folders van Mediamarkt in de gaten te houden als je op zoek bent naar kortingen.

Seizoensuitverkoop

Mediamarkt houdt ook regelmatig seizoensuitverkoop. Dit is een goed moment om te profiteren van kortingen op producten die uit het assortiment gaan of die plaats moeten maken voor nieuwe producten. De seizoensuitverkoop vindt meestal plaats aan het einde van een seizoen, bijvoorbeeld aan het einde van de zomer of aan het einde van de winter.

Conclusie

Er zijn verschillende momenten waarop Mediamarkt kortingen biedt. Black Friday en Cyber Monday zijn de bekendste momenten waarop Mediamarkt kortingen biedt, maar er zijn ook BTW-vrije dagen, folderaanbiedingen en seizoensuitverkoop. Het is dan ook een goed idee om de kortingen van Mediamarkt in de gaten te houden als je op zoek bent naar een goede deal.

Plaats een reactie