Wanneer zijn FUT spelers het goedkoopst in FIFA 21?

Als fanatieke FIFA-speler weet je dat het samenstellen van een sterk Ultimate Team (FUT) niet goedkoop is. Het kopen van spelers kan een flinke aanslag zijn op je virtuele portemonnee. Maar wanneer zijn FUT spelers eigenlijk het goedkoopst in FIFA 21? In dit artikel geven we antwoord op deze vraag en delen we nog meer handige tips om geld te besparen in FIFA 21.

Wanneer zijn FUT spelers het goedkoopst?

De prijzen van FUT spelers fluctueren gedurende het hele jaar. Er zijn echter wel bepaalde momenten waarop de prijzen van spelers lager zijn dan normaal. Hieronder hebben we de belangrijkste momenten op een rijtje gezet:

Black Friday en Cyber Monday

Black Friday en Cyber Monday zijn van oorsprong Amerikaanse feestdagen, maar inmiddels zijn ze ook in Nederland bekend. Tijdens deze dagen stunten veel webshops met kortingen en aanbiedingen. Ook in FIFA 21 worden er tijdens Black Friday en Cyber Monday flinke kortingen gegeven op FUT spelers. Dit is dan ook het moment om je slag te slaan en je team te versterken.

Team of the Year (TOTY)

Elk jaar worden de beste spelers van het afgelopen jaar gekozen voor het Team of the Year (TOTY). Deze spelers krijgen speciale kaarten met verbeterde statistieken en zijn daardoor erg gewild onder FIFA-spelers. Tijdens de periode dat de TOTY-kaarten beschikbaar zijn, dalen de prijzen van andere spelers. Dit komt doordat veel spelers hun team willen verkopen om zo genoeg munten te hebben om een TOTY-speler te kunnen kopen. Dit is dus het moment om goedkope FUT spelers te scoren.

Team of the Season (TOTS)

Net als bij TOTY worden er aan het einde van het seizoen ook Team of the Season (TOTS)-kaarten uitgebracht. Deze kaarten zijn nog beter dan de TOTY-kaarten en zijn daardoor erg gewild. Tijdens de periode dat de TOTS-kaarten beschikbaar zijn, dalen de prijzen van andere spelers. Dit komt doordat veel spelers hun team willen verkopen om zo genoeg munten te hebben om een TOTS-speler te kunnen kopen. Ook dit is dus het moment om goedkope FUT spelers te scoren.

Andere tips om geld te besparen in FIFA 21

Naast de hierboven genoemde momenten zijn er nog meer manieren om geld te besparen in FIFA 21. Hieronder hebben we een aantal handige tips voor je op een rijtje gezet:

Wacht met kopen

De prijzen van FUT spelers fluctueren gedurende het hele jaar. Het kan daarom slim zijn om te wachten met het kopen van een speler. Als je geduld hebt, kun je soms een speler voor een veel lagere prijs kopen dan wanneer je hem direct koopt.

Verkoop spelers op het juiste moment

Net als dat je op het juiste moment spelers kunt kopen, kun je ook op het juiste moment spelers verkopen. Als je een speler hebt die erg gewild is, kun je hem het beste verkopen op het moment dat zijn prijs het hoogst is. Zo kun je meer munten verdienen en kun je weer andere spelers kopen.

Gebruik de transfermarkt slim

Op de transfermarkt kun je spelers kopen en verkopen. Het is belangrijk om de transfermarkt slim te gebruiken. Zo kun je bijvoorbeeld spelers kopen die net uit packs zijn gekomen en daardoor nog niet zo duur zijn. Vervolgens kun je deze spelers weer verkopen als hun prijs gestegen is.

Speel Squad Battles en Division Rivals

Door Squad Battles en Division Rivals te spelen, kun je munten verdienen. Hoe hoger je eindigt in deze modi, hoe meer munten je verdient. Het is daarom slim om regelmatig Squad Battles en Division Rivals te spelen.

Conclusie

Er zijn verschillende momenten waarop FUT spelers het goedkoopst zijn in FIFA 21. Tijdens Black Friday en Cyber Monday, TOTY en TOTS dalen de prijzen van spelers. Daarnaast zijn er nog meer manieren om geld te besparen in FIFA 21, zoals het wachten met kopen, het verkopen van spelers op het juiste moment, het slim gebruiken van de transfermarkt en het spelen van Squad Battles en Division Rivals. Door deze tips toe te passen, kun je een sterk team samenstellen zonder al te veel munten uit te geven.

Plaats een reactie