Wanneer zijn KLM Werelddeal Weken 2015?

De KLM Werelddeal Weken zijn een jaarlijks terugkerend evenement waarbij KLM vluchten naar verschillende bestemmingen wereldwijd aanbiedt tegen sterk gereduceerde tarieven. Veel mensen kijken elk jaar uit naar deze weken om zo voordelig mogelijk hun volgende vakantie te boeken. Maar wanneer zijn de KLM Werelddeal Weken in 2015?

De data van de KLM Werelddeal Weken 2015

De KLM Werelddeal Weken in 2015 vonden plaats van 28 augustus tot en met 14 september. Tijdens deze periode konden reizigers profiteren van kortingen op vluchten naar meer dan 100 bestemmingen wereldwijd. De kortingen varieerden van enkele tientallen tot honderden euro’s per ticket.

De KLM Werelddeal Weken zijn altijd een populaire periode om te boeken, dus het is verstandig om er snel bij te zijn zodra de aanbiedingen bekend worden gemaakt. Vaak worden de aanbiedingen al enkele dagen voor de start van de Werelddeal Weken bekendgemaakt, zodat reizigers alvast kunnen kijken welke bestemmingen in de aanbieding zijn en hun reisplannen kunnen maken.

Wat zijn de voordelen van de KLM Werelddeal Weken?

De KLM Werelddeal Weken zijn een uitgelezen kans om voordelig te reizen naar bestemmingen over de hele wereld. Of je nu op zoek bent naar een stedentrip naar New York, een zonvakantie naar Bali of een avontuurlijke reis naar Zuid-Afrika, tijdens de Werelddeal Weken zijn er altijd interessante aanbiedingen te vinden.

Bovendien biedt KLM als gerenommeerde luchtvaartmaatschappij een uitstekende service en comfort aan boord. Zo kun je tijdens je vlucht genieten van heerlijke maaltijden en drankjes, comfortabele stoelen en een uitgebreid entertainmentprogramma. Ook kun je bij KLM gebruikmaken van verschillende extra services, zoals het reserveren van een stoel met extra beenruimte of het bijboeken van extra bagage.

Hoe kun je profiteren van de KLM Werelddeal Weken?

Om te profiteren van de KLM Werelddeal Weken is het belangrijk om goed op de hoogte te blijven van de aanbiedingen. Dit kun je doen door je in te schrijven voor de nieuwsbrief van KLM of door de website van KLM regelmatig te checken. Ook kun je de social media-kanalen van KLM volgen, waarop vaak als eerste de aanbiedingen worden gedeeld.

Zodra de aanbiedingen bekend zijn, is het verstandig om snel te handelen. De aanbiedingen zijn vaak maar beperkt beschikbaar en op=op. Het is daarom aan te raden om alvast een aantal bestemmingen in gedachten te hebben waar je graag naartoe zou willen reizen, zodat je snel kunt beslissen zodra de aanbiedingen bekend zijn.

Conclusie

De KLM Werelddeal Weken zijn een uitgelezen kans om voordelig te reizen naar bestemmingen over de hele wereld. In 2015 vonden de Werelddeal Weken plaats van 28 augustus tot en met 14 september. Tijdens deze periode konden reizigers profiteren van kortingen op vluchten naar meer dan 100 bestemmingen wereldwijd. Om te profiteren van de Werelddeal Weken is het belangrijk om goed op de hoogte te blijven van de aanbiedingen en snel te handelen zodra de aanbiedingen bekend zijn.

Plaats een reactie