Wanneer zijn werelddeal weken KLM 2014?

De KLM is een van de grootste luchtvaartmaatschappijen ter wereld en biedt regelmatig kortingen aan op vluchten tijdens de zogenaamde “werelddeal weken”. Deze weken zijn een uitstekende gelegenheid om goedkope vluchten te boeken naar bestemmingen over de hele wereld. Maar wanneer zijn de werelddeal weken van KLM in 2014?

De data van de werelddeal weken KLM 2014

De werelddeal weken van KLM in 2014 vonden plaats van 28 augustus tot en met 16 september. Tijdens deze periode konden reizigers profiteren van kortingen op vluchten naar bestemmingen over de hele wereld. De kortingen varieerden van enkele tientallen tot honderden euro’s, afhankelijk van de bestemming en de klasse waarin werd gereisd.

De werelddeal weken van KLM zijn altijd erg populair en het is dan ook aan te raden om er snel bij te zijn wanneer de kortingen worden aangekondigd. Vaak worden de kortingen al enkele weken van tevoren aangekondigd, zodat reizigers zich kunnen voorbereiden en hun reisplannen kunnen maken.

Andere kortingsacties van KLM

Naast de werelddeal weken biedt KLM regelmatig andere kortingsacties aan. Zo zijn er bijvoorbeeld de “Dream Deals”, waarbij reizigers kortingen kunnen krijgen op vluchten naar bestemmingen over de hele wereld. Ook zijn er regelmatig kortingsacties voor specifieke bestemmingen, zoals New York, Bangkok of Rio de Janeiro.

Om op de hoogte te blijven van de laatste kortingsacties van KLM is het aan te raden om je in te schrijven voor de nieuwsbrief van de luchtvaartmaatschappij. Op die manier ontvang je regelmatig updates over de laatste kortingen en aanbiedingen.

Boeken tijdens de werelddeal weken

Wanneer je van plan bent om te boeken tijdens de werelddeal weken van KLM, is het belangrijk om goed te kijken naar de voorwaarden van de kortingen. Zo zijn de kortingen vaak alleen geldig voor bepaalde data en tijden, en kunnen er beperkingen gelden voor de klasse waarin je reist.

Daarnaast is het belangrijk om op tijd te boeken, omdat de kortingen vaak snel uitverkocht zijn. Het is dan ook aan te raden om je reisplannen van tevoren goed te plannen en te kijken naar de beschikbaarheid van vluchten en accommodaties.

Conclusie

De werelddeal weken van KLM zijn een uitstekende gelegenheid om goedkope vluchten te boeken naar bestemmingen over de hele wereld. In 2014 vonden de werelddeal weken plaats van 28 augustus tot en met 16 september. Naast de werelddeal weken biedt KLM regelmatig andere kortingsacties aan, zoals de “Dream Deals” en kortingen voor specifieke bestemmingen. Om optimaal te profiteren van de kortingen is het belangrijk om goed te kijken naar de voorwaarden en op tijd te boeken.

Plaats een reactie